Bruk penger på deg selv

Det er mye morsomt man kan gjøre i livet. Du trenger tid og penger for å gjøre det du har lyst til. Penger er noe du får når du jobber, arver, tar opp forbrukslån, får gaver eller på andre måter kommer i en situasjon hvor du mottar penger. Det er ikke nødvendigvis så lett å få tak i rett beløp penger når du trenger det, eller når du har lyst på det. Penger gror ikke på trær, så de må vanligvis jobbes for. Når du først har fått deg penger på den ene eller den andre måten er det fint å kunne bruke de på seg selv eller bruke de på seg selv og en annen person du har lyst til å bruke de på.

Har du penger trenger du fortsatt tid til å bruke de. Hvordan får du tid til å bruke penger på den måten du selv har lyst til å bruke pengene? Jobber du får du kun 5 uker ferie per uke. Eier du din egen bedrift og er din egen sjef er det noen ganger lettere og noen ganger vanskeligere å stikke i fra jobb og forpliktelser.

Når du selv er sjefen vet du godt at hvis du går ifra alt som skjer er det mye vanskeligere å kontrollere ansatte og innsats. Uansett om man er sjef eller ansatt så må tiden planlegges og det er uansett ikke lett å komme seg unna når som helst. Det viktigste å huske på er at det er fint å tenke litt på seg selv også. Har du penger bør du tenke over tiden din og hvordan du skal få brukt pengene på deg selv.

Forbrukslån