Vanskelig situasjon

Smålån for de som er i en vanskelig situasjon

Hvem har ikke vært i situasjonen at du trenger penger kjapt, og du må gjøre noe drastisk for å endre på økonomitilstanden din nå med en gang. Det er tre uker igjen til du får lønning igjen og det er kun 320 kroner på konto. Enda har du mange regninger som ikke er betalt, og kjøleskapet inneholder en pakke kjøttdeig, noen kartonger gammel melk, noen råtne gulerøtter og tre Tuborg. Du spretter en øl, og setter deg ned med maskina.

På tv-en flommer det over av lånetilbud og snakk om julehandel og forbruk. Du får lyst å bryte sammen, men det er du ikke typen til. Du tar deg sammen, og ringer sjefen din. Har du noe mer arbeid til meg. Jeg trenger mer penger, forteller du sjefen din, og han skal prøve å hjelpe deg så godt han kan. Han ble veldig glad for at du fortalte han hele historien, og at han hadde merket at det var noe som plaget deg. Uansett, du lette ikke lenge før du fant websider på internett med långivere. Du måtte hvert fall prøve å ordne opp nå i den situasjonen du hadde havnet i. Du trenger egentlig ikke store penger, så et smålån ville være perfekt. Og det er mange som tilbyr smålån – se fair lån. Med litt høyere rente, men med ellers gode lånebetingelser.

Det vil alltid ordne seg

For første gang satt du deg ned med hele sulamitten. Alle utgifter og alle inntekter som du hadde ble ført opp på et Excel-ark. Virkelig tjener jeg så mye? Du ble nesten sjokkert over forbruket ditt. Du må faktisk ikke ta drosje til stasjonen hver dag. Og alle de turene i baren. Du føler at ølmagen tar mer plass enn fornuften din nå. Dette ble virkelig en vekker for deg. Og etter din mening skulle det være mulig å sette av penger hver måned. Det var bare å se realiteten i øynene og ta den ved hornene som en matador. Det var på tide å ”tenke sjøl” som det heter i den velkjente sangen. Og det skulle du virkelig gjøre. Det skulle du love deg selv, ikke bare for deg selv, men også for sønnen din som var hos deg annen hver helg.

Smålån

Det nye livet starter med at du får fullstendig oversikt. Det ser virkelig lovende ut. Dette tar du med i søknaden når du søker om smålån. Da du trykker inn søknadsknappen, vet du at du har fått med deg alle aspektene ved livet som var verdt å få med i søknaden. Du har ingen store utgifter bortsett fra huslånskostnadene. Du arvet jo det gamle huset av foreldrene dine, men har selv valgt å pusse opp. Det har kostet en del penger, men du har nå økt markedsverdien betraktelig. Så det neste steget ble altså å søke et smålån. Du ser selv at du kan betale ned lånet før sommeren, fordi du rett og slett endrer litt på livsstilen din. Du kjøper deg en sykkel slik at du sparer 2500 kroner i transportutgifter hver måned. Disse pengene går rett inn i lånet og dermed vil planen din fungere. Smålånet fikk du uten problem.