Bruke penger

Det er mange ting du sikkert har lyst til å gjøre, men ikke har gjort de fordi du mangler den rette summen. Du har kanskje tenkt på situasjoner hvor du gjerne kunne brukt pengene, men heller må prioritere annerledes fordi du blir bedt om det.

Drømmer du om gutteturen til Manchester for å se på fotballkamp eller ønsker kjæresten drømmebryllupet på en sand øy i Middelhavet? Det er mange ting vi har lyst til å oppleve og lyst til å prøve ut. Penger er ofte et hinder her. Tid kan du alltid skaffe deg, hvis du ikke planlegger en jordomseiling eller lignende som tar mange måneder å gjennomføre.

Forbrukslån

Det meste måten å realisere drømmene sine uten å måtte stille eiendeler som er forbrukslån uten sikkerhet. Ønsker du å krysse Canada på ski i 6 måneder? Ta opp mer enn du trenger for å gjøre turen, sett pengene på konto, for deretter å betale det månedlige avdraget med bankgiro. Du kan da si opp jobben, få en opplevelse som få kan drømme om uten å måtte bekymre seg for penger og alt annet folk tenker på. Forbrukslånet gjør at du kan gjøre noe du alltid har hatt lyst til å gjøre. Oppfyll dine drømmer med forbrukslån.

Se hvor mye penger andre folk har

Ved å søke i skattelister 2017 kan du se hva de topp 100 rikeste i Norge tjente i alle fylker og kommuner i hele landet.